top of page
  • Writer's pictureStjepan Dešković

Sve novosti za 2019- Aktivnosti-programi-Mini park-grad Hvar programi -Adventure park Hvar Jelsa




2019 za nas je puna novosti, ne samo sto se novih aktivnosti tiče, nove aktivnosti su donijele i nove vrste paketa,omogućile nam ponudu i izvan parka, pa čak i izvan otoka Hvara.Otvorili smo i potpuno drukčiju vrstu posla, Mini park za evente veće i manje, te iznajmljivanje naših atrakcija za vile, hotele i kafiće.

Za one koji nisu pratili obavijesti tijekom zime na našem webu i društvenim mrežama evo što vas sve novo čeka od nas u 2019 😁


 

NOVE AKTIVNOSTI/IGRE


Footpool

Ogroman stol za biljar 8x4 metra na kojem biljar igrate nogom! Sve popularnija zabava u svijetu baš zbog svoje jednostavnosti i orginalnosti

Osim što ga možete zaigrati kod nas, možete ga i iznajmiti na dan za razne prigode.



Airsoft duel


Replike M4 Carbine za natjecanje u gađanju meta sa realisticnim trzajem i full auto modom

Odlican dodatak našem Warrior range programu, a ujedno možete i osjetiti razliku između paintballa i Airsofta ;)




Bubble football


Naša najnovija atrakcija kao zabava za grupe. Najzabavniji nogomet na svijetu sa puno sudaranja, padanja, kotrljanja i valjanja. Zabijanje golova je potpuno sporedna stvar:)

A osim nogometa možete se igrati i još nekoliko jednostavnih igara koje se bave isključivo onim najzanimljivijim u bubble loptama- sudaranjem :)

Ovo je ujedno i prva naša aktivnost koju radimo izvan parka, a mozemo je odraditi na bilo kojem nogometnom igralištu na otoku Hvaru pa čak i izvan njega.



Sve naše aktivnosti možete pogledati na linku.



 




PROGRAMI


Pomalo mjenjamo smjer naše ponude te uvodimo nove programe za manje i veće grupe.


Extreme olimpic


Program pun adrenalina i pucačkih aktivnosti uključuje Paintball, Battle Archery i Warrior range, odličan za mlađe grupe koji žele dan natjecanja i zabave sa adrenalinskim aktivnostima i pun natjecanja


Fun olimpic


Naš preporučeni dodatak svim našim glavnim aktivnostima. Progran uključuje 2 sata zabave sa Živim stolnim nogometom, odbojkom na pijesku, balotama i Velikim boksom uz opuštanje u relax zoni. Osim čiste zabave može se organizirati i kao turnir u sve 4 aktivnosti.


Program za dvoje


Samo vas je dvoje, a htjeli bi isprobati neke aktivnosti u našem parku ? 2 sata programa savršenih za zabavu i natjecanje u dvoje sa 8 različitih aktivnosti i najzabavniju priču sa godišnjeg odmora.


World cup program


Hrvati su viceprvaci svijeta! Vrijeme je da svi isprobaju kako je igrati nogomet u Hrvatskoj! Možds niste za čisto naganjanje lopte po nogometnom igralištu, ali zato je tu naš program zabavnih nogometnih aktivnosti koji uključuje Bubble football, Živi stolni nogomet i Footpool!


Program u dvorani


Osim u parku, ukoliko vas je strah lošeg vremena veliki dio naših programa možemo izvoditi i u unutarnjem prostoru - Bočarskom domu u Jelsi! Battle Archery , borba na gredi, go karti na pedale, footpool i još mnogo toga za vaš team building ukoliko vas je strah da će vam vrijeme poremetiti vaš team building na Otoku :)


Posebni programi za velike team buildinge


Kroz zadnje dvije godine uveli smo podosta novih aktivnosti te možemo organizirati i team buildinge za više od 200 ljudi i to tako da se svi cijelo vrijeme zabavljaju! Prilagođavamo ponudu posebno svakom team buildingu tako da svi budu zadovoljni programom. Kontaktirajte nas sa vašim željama i napraviti ćemmo vam program posebno za vas!



 




PONUDA PROGRAMA IZVAN PARKA

GRAD HVAR-JELSA-STARI GRAD-SPLIT- DRUGI OTOCI


ZABAVNI PROGRAM ZA MANJE GRUPE U GRADU HVARU I OSTALIM MJESTIMA NA OTOKU


Bubble Football


Osim u Jelsi naš bubble football moguce je rezervirati i u Gradu Hvaru u trajanju 1 ili 2 sata za grupe do max 20 osoba ( nogometni teren)


Puni program za male grupe u Gradu Hvaru


Program u trajanju od 3 sata sa uključene 4 aktivnosti, Bubble football, Battle Archery, Borba na gredi i Veliki boks! 3 sata zabave za grupe do 20 osoba u centru grada Hvara!


 

TEAM BUILDING HVAR,SPLIT,DALMACIJA I OSTALI OTOCI.


Osim programa za male grupe, imamo u ponudi i programe za velike grupe koje možemo izvoditi na bilo kojem nogometnom igralištu ili livadi. Ako vam nije praktično dolaziti kod nas, sad mi možemo doći kod vas. Programi za do 200 osoba mogu uključivati Bubble football, Battle Archery, Footpool, Borbu na gredi, Veliki boks, Airsoft duel, Bacanje sjekira duel, Streličarstvo itd. Zabava za velike grupe u grajanju od 3 sata ili više. Svaki program se prilagođava vašim željama. Pošaljite nam upit




NOVI EVENT ZA INDIVIDUALCE ZA 2019


Warrior Games-Hunger games-Battle royale


Iako je več postojao kao poseban paket za grupe, uz neke manje izmjene za sezonu 2019 moguce je i individualno doci na program . Tako se Warrior games pridruzuje nasem Paintball Drop in, i Kids Time-u koje održavamo svake godine od 15.6-15.9 za individualce željne adrenalina.


 

DODATNE USLUGE PARKA




MINI PARK


Ovu zimu predstavljen za Advent u Jelsi, mini park su aktivnosti za djecu i odrasle koji se mogu brzo postaviti i rastaviti na bilo kojem eventu na Hvaru. Pogodan je za mjesne fešte, brzu zabavu za kongrese, zabavu za djecu na vjenčanjima i svim ostalim sličnim prigodama gdje trebate nešto orginalno i zabavno za goste.


RENTA-AKTIVNOSTI


Neke od naših aktivnosti možete i iznajmiti na cijeli dan na vašoj lokaciji , Footpool, Borbu na gredi, Go karts na pedale , pa cak i Splatmaster opremu za igru u vašem dvorištu.

Odlična opcija ukoliko ste iznajmili kuću na Hvaru i želite dodatnu zabavu unutar svojih zidova. Super za momačke, djevojačke, obitelji i sl. Ovo je samo početak te uskoro očekujte i dodatnu ponudu orginalnih stvari.


 

SEZONA 2019





Ovo su bile samo novosti za 2019 a naša ostala ponuda je još uvijek tu

Programi za grupe, team buildinge, rođendane, momačke, djevojačke, školske izlete, klubove, obitelji pa i individualce čeka vas na Hvaru 2019!

Turističku sezonu naravno otvaramo 5 mjesecom i hrpom momačkih iz Engleske i Francuske , pa sve do početka sezone plivača kada uvodimo i naše evente za individualce te mogućnost dolaska isključivo na manje aktivnosti u park poput odbojke, footpoola i sl.


 

RADNO VRIJEME ZA SEZONU 2019

Cijele godine radimo svaki dan od 9:00-20:00 ali isključivo na rezervaciju.

Od 15.6-15.9

Postoji i otvoreno radno vrijeme za pojedince i manje grupe kada možete samo doći u park, iako i dalje preporučujemo rezervirati prije.

Svaki dan

16:00-21:00


Od 15.6-15.9.2019


Srijeda i Petak

18:00


Utorak i Četvrtak

17:30


SUBOTA

17:00


Sve naše ponude ,aktivnosti i programe možete na našoj


REZERVACIJE

098 172 39 32

adventure.park.hvar.jelsa@gmail.com










124 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page